Arhiva noutatilor

A fost inaugurat sediul nou al filialei din or. Cahul

02.12.2016

La 2 decembrie 2016 a fost inaugurat sediul nou al filialei din or. Cahul, amplasat în inima oraşului, pe str. Prospectul Republicii, 17a.

Deschiderea sediului nou face parte din strategia Moldindconbank de modernizare a reţelei de oficii teritoriale, care vine să ofere clienţilor o experienţă mai plăcută la deservire, dar şi un şir de soluţii inovative pentru orice afacere sau necesităţi ale populaţiei.

În acest scop, a fost selectată cu grijă o încăpere spaţioasă, amenajată în stilul nou al Băncii, pentru a oferi clienţilor confortul şi condiţiile necesare pentru o deservire la cel mai înalt nivel.

Mai mult, pentru comoditatea clienţilor, la intrarea în filială a fost instalat un bancomat multifuncţional de tip CASH-IN, care permite alimentarea cu numerar a contului de card în lei şi în valută (USD/EUR), absolut gratis şi în orice timp al zilei (24/24), şi permite utilizarea celor mai inovative servicii: transfer de bani între carduri (Transfer P2P), abonarea la serviciul SMS-Notificări, abonarea la Web-Banking, schimbarea PIN-codului la card etc.

În noua subdiviziune, locuitorii orașului vor beneficia de următoarele servicii: credite pentru afaceri, necesităţi personale sau de achiziţii imobiliare, depozite la termen, carduri bancare, operaţiuni de schimb valutar, achitarea plăţilor comunale, servicii de asigurări, transfer rapid de bani prin sistemele: Strada Italia, Trabex, Grecia Transfer, MoneyGram, Western Union, Leader, Unistream, Blizko, Contact, RIA Money Transfer, Anelik, Zolotaya Corona, Intel Express, Sigue, etc.

Filiala este deschisă pentru deservirea clienţilor de luni până vineri, între orele 8:30 şi 16:00 (fără pauză), sâmbătă, între orele 8:15 şi 15:00 (fără pauză), iar duminică fiind zi de odihnă.

La moment, Moldindconbank deţine cea mai mare reţea bancară naţională, care cuprinde 194 oficii amplasate în toate raioanele ţării.

 

Vom fi bucuroşi să vă deservim în noul oficiu Moldindconbank!

Date de contact:
Filiala din or. Cahul,
str. Prospectul Republicii, 17a, MD-3909
Tel.: (+373) 299 3 30 18

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71