Arhiva noutatilor

Moldindconbank a pus în circulaţie cel de-al
500 000-lea card bancar!

18.10.2016

Pe data de 12 octombrie 2016, Moldindconbank a pus în circulaţie cel de-al
500 000-lea card bancar, clientul norocos fiind Boţa Ecaterina.

În calitate de lider pe piaţa cardurilor bancare şi cea mai inovativă bancă din Moldova, Moldindconbank a ales să premieze deţinătoarea cardului norocos cu cel mai performant smartphone – Samsung Galaxy S7 edge.

„Pentru noi, jumătate de milion de carduri puse în circulaţie este de fapt o aniversare a sistemului de deservire la distanță și evaluarea faptului că acesta se bucură de apreciere și popularitate deosebită din partea clienților, și suntem încrezuți că, pe zi ce trece, însemnătatea și întrebuințarea cardului ca mijloc de plată va deveni și mai populară”, a declarat Leonid Talmaci, Președintele Comitetului de conducere al Băncii.

Acest succes se datorează în mod special clienților noștri fideli, cât și dedicării echipei Moldindconbank în oferirea celor mai inovative produse și servicii bancare, multe dintre care fiind unice pentru Moldova. Mai mult, cardurile emise de Moldindconbank nu cunosc delimitări geografice, fusuri orare și dificultăți de conversie valutară.

Cardul Moldindconbank este mai mult decât un card, însemnând siguranță, confort și prestigiu. Se pare că tocmai acest lucru a fost apreciat de clienții noștri. Începând cu primul card Moldindconbank, emis pe 1 august 2001, am țintit sus, am depășit așteptările clienților prin multitudinea de servicii lansate, astfel îndeplinind obiectivele asumate și am ajuns lideri pe piață, deținând cota de circa 34% la capitolul carduri bancare puse în circulaţie în ţară.

În martie 2016, Moldindconbank a lansat cardul VISA Platinum, completându-și portofoliul de produse, oferind astfel un produs de categoria PREMIUM cu privilegii exclusive.

Moldindconbank deține și cea mai dezvoltată rețea de 216 bancomate dintre care 43 de bancomate multifuncționale de tip Cash-In, peste 4 mii de POS-terminale (inclusiv 600 contactless) și peste 100 de parteneri în cadrul proiectului Discount Club. Prin intermediul cardurilor Moldindconbank clienții pot efectua transferuri, plăți pentru servicii și cumpărături prin Internet, la comercianți și prin Web-Banking, indiferent de zi sau oră.

Eforturile noastre nu se vor opri aici dat fiind că dorim să fim în continuare un jucător important pe piața cardurilor bancare din Moldova, și bineînțeles, pe cea a produselor și serviciilor inovative, în pas cu exigențele clienților noștri.

Te așteptăm în oricare subdiviziune Moldindconbank, pentru a-ți oferi cel mai sigur și comod instrument de platăcardul Moldindconbank.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71