Arhiva noutatilor

Moldindconbank în topul celor mai performante 100 bănci din sud-estul Europei

05.10.2016

Moldindconbank, pentru al IV-lea an consecutiv, este recunoscută drept una dintre cele mai performante Bănci din sud-estul Europei, fiind inclusă în topul celor mai mari 100 bănci din sud-estul Europei, conform clasamentului Top 100 SEE-2016, elaborat de agenţia financiară internaţională SeeNews.

Moldindconbank înregistrează o ascensiune considerabilă, poziţionându-se pe locul 78, avansând cu 12 poziţii comparativ cu anul precedent.

SeeNews TOP 100 Banks 2016 este un clasament anual de evaluare a celor mai mari bănci din Sud-Estul Europei, la baza căruia a fost luată în calcul suma totală a activelor înregistrată la finele anului 2015, care au constituit 720.7 mil. euro.

Clasamentul a fost elaborat conform datelor obţinute din rapoartele băncilor centrale, registrele comerciale naționale, comisiile de supraveghere financiară, asociațiile bancare şi guvernamentale, precum şi prin intermediul site-urile corporative ale băncilor. Numărul instituţiilor financiare participante depășește 250 de bănci înregistrate în regiune, inclusiv sucursale și reprezentanțe ale băncilor străine.

În clasamentul SeeNews TOP 100 SEE au fost incluse companii din Albania, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Macedonia, Republica Moldova, România, Bulgaria, Serbia, Slovenia, Muntenegru.

*** SeeNews TOP 100 SEE este un clasament anual al celor mai mari companii din Sud-Estul Europei şi este întocmit de SeeNews în parteneriat cu A.T. Kearney şi Euromonitor Internaţional. Clasamentul se bazează pe un număr de peste 2.500 companii, cuprinzând cele mai mari societăţi de asigurare, bănci şi instituţii non-financiare din Europa de Sud-Est.

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71