Arhiva noutatilor

De ziua internațională a pensionarilor Moldindconbank lansează o promoție specială!

30.09.2016

Din respect și pentru a le îndulci cumpărăturile, Moldindconbank marchează Ziua internațională a pensionarilor, pe data de 1 octombrie, prin lansarea unei campanii promoționale speciale „Beneficiați de mai multe avantaje cu cardul social”.

Campania promoțională se adresează atât pensionarilor, cât și mămicilor sau altor persoane care primesc pensia şi indemnizații de la CNAS pe cardul Social de la Moldindconbank.

Profitați de generozitatea Moldindconbank și Mastercard și câștigați unul din cele 600 de premii bănești în valoare de 500 lei fiecare, care vor fi acordate în cadrul a trei extrageri (câte 200 premii la fiecare extragere).

La promoție participă automat orice achitare efectuată în perioada de la 01 octombrie până pe 31 decembrie 2016, cu cardul social Mastercard de la Moldindconbank la comercianți, prin Web-Banking sau prin Internet – mai multe achitări mai multe şanse de câștig!

Dacă nu aveți încă un card social de la Moldindconbank, noi vă oferim unul GRATUIT, iar pentru soldul din cont veți fi răsplătit și cu o dobândă avantajoasă.

Suntem deschiși și atenți la nevoile pensionarilor și mămicilor aflate în concediu pentru îngrijirea copilului, manifestăm o deservire specială și venim permanent cu surprize plăcute și produse personalizate.

Consultați aici: Condiţiile promoţiei „Beneficiați de mai multe avantaje cu cardul social”

Consultații aici: Tarifele şi limitele la deservire a cardului „Social”

Pentru informaţii suplimentare apelaţi 0 800 11111, la Serviciul Suport 24/24 (+373) 22 54 89 40 sau la orice subdiviziune Moldindconbank.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71