Arhiva noutatilor

Moldindconbank susține și încurajează organizarea festivalului „Student Fest” 2016

22.09.2016

Moldindconbank sprijină și încurajează continuu derularea evenimentelor culturale și sociale, inclusiv cele legate de formarea și afirmarea tinerilor din Moldova. De aceea, susținem Comunitatea Tinerilor Ambițioși și Senatul Studențesc al ASEM, în cadrul evenimentului ,,Student Fest”, organizat în premieră anul acesta.

Student Fest”- cel mai mare festival de cultură studențească din Republica Moldova, care va avea loc pe data de 23 septembrie, începând cu ora 11:00, cu scopul de a promova toate elementele specifice vieţii de student, de la oportunităţile de voluntariat şi de angajare, până la locuri de odihnă şi agrement.

Prin cultură, existența se îmbogățește cu cea mai profundă variantă a sa. Cultura este semnul vizibil, expresia, figura, trupul acestei variante. Cultura ține deci mai strâns de definiția omului decât conformația și ocupația sa sau cel puțin tot așa de strâns” George Giorgiu.

Evenimentul va avea loc în aer liber, în incinta campusului ASEM şi va include cinci zone:

  • Zona de conferință, zonă unde vor fi prezentate discursuri a celor mai activi tineri din țară;
  • Zona de oportunități, târg de ONG-uri și oportunități de angajare pentru studenți;
  • Zona creativă, zonă în care va fi prezentată expoziția de fotografii: ,,Studenția văzută prin obiectivul aparatului de fotografiat”;
  • Zona de odihnă;
  • Zona scenă, la eveniment vor evolua tineri DJ de renume național dar şi persoane notorii ce sunt recunoscute în republică.

Dacă ești student, neapărat trebuie să fii prezent la acest festival, dat fiind că viaţa de student este cea mai frumoasă şi importantă din viaţa unui om, fiind plină de diverse evenimente, care îşi pun amprenta asupra personalităţii noului adult.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71