Arhiva noutatilor

Moldindconbank susţine elevii Liceului Teoretic „Minerva” de ziua cunoştinţelor!

01.09.2016

1 septembrie coincide, în mod tradițional, cu momentul unui nou început, cu timpul regăsirilor și al revenirii la carte, la studiul aprofundat al diverselor materii și discipline.

Ziua de 1 septembrie este o sărbătoare pentru noi toţi, deoarece în această zi specială ne amintim şi retrăim cu toţii emoţia primului sunet. În acest moment important când începem să păşim acel prag al împărăţiei cunoştinţelor, care ne marchează şi ne formează personalitatea, suntem alături de profesori, bunici, părinţi, fraţi şi surori. Cu acest prilej, conştientizând semnificaţia acestei sărbători, echipa BC „Moldindconbank” S.A. prin finanţarea proiectelor sale este mereu alături şi face surprize plăcute elevilor, profesorilor, care sunt încadraţi în lucrul zi de zi al educaţiei tinerei generaţii.

„Părinților, care la început de septembrie își însoţesc plini de emoție și speranță copiii la școală, le doresc să-şi vadă odraslele maturizând-se frumos, pregătindu-și aripile pentru zborul înalt al vieții, realizându-şi astfel atât propriile vise, cât și pe cele ale părinților lor, căci "educația este cea mai puternică armă ce poate fi folosită pentru a schimba lumea." (Nelson Mandela). Iar cadrelor didactice le urez multă inspirație şi dedicaţie în instruirea tinerii generații, pe care să o pregătească pentru școala vieții, şi o justă apreciere a muncii titanice şi nobile pe care o depun", le-a dorit dul Victor Cibotaru, Prim-vicepreşedintele Comitetului de conducere al BC “Moldindconbank” S.A., fiind alături de elevii Liceului Teoretic „Minerva” la sărbătoarea de astăzi.

Pe parcursul ultimilor ani de activitate BC „Moldindconbank” S.A. a susţinut atât moral, cât şi financiar Liceului Teoretic „Minerva” prin procurarea tehnicii de calcul, echipamentelor muzicale şi efectuarea lucrărilor de reparaţie (renovarea acoperişului, gardului şi porţilor instituţiei).

Finanţarea proiectelor de responsabilitate socială face parte din tradiţia Băncii de a dărui, care este o valoare nu doar în activitatea de bază, dar şi în viaţa de zi cu zi. Din aceste considerente, BC „Moldindconbank” S.A. se implică în dezvoltarea comunităţii în care trăim prin finanţarea diverselor proiecte din domeniul educaţiei, cultură, sport şi cel social.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71