Arhiva noutatilor

A fost lansat serviciul Direct Transfer - pentru primirea transferurilor rapide direct la card!

20.07.2016

Începând cu 20 iulie 2016, nu mai este nevoie să staţi în cozile de la ghişeu pentru a primi un transfer rapid de bani de peste hotare. Serviciul Direct Transfer este noua soluţie la distanţă cu care puteţi primi banii direct pe cardul sau depozitul personal deschis la Moldindconbank, indiferent unde vă aflaţi şi în orice timp al zilei.

Serviciul Direct Transfer este disponibil GRATUIT, accesând adresa: direct.micb.md, de pe orice calculator sau dispozitiv mobil conectat la Internet, fără loghin sau parolă!

În situaţiile când aveţi nevoie rapid de bani, posibilitatea de a primi un transfer de la rude sau prietenii de peste hotare direct pe cardul personal este cea mai potrivită soluție. Totodată, beneficiind de cea mai mare şi performantă reţea de bancomate Moldindconbank aveţi acces la bani exact când aveţi nevoie de ei.

Care sunt avantajele?

  • Comod – poate fi accesat  de pe orice calculator sau telefon mobil conectat la Internet;
  • Accesibil – este disponibil pentru utilizare 24/24 de ore pe zi, din orice colţ al lumii;
  • Gratuit – nu achitaţi nici un comision pentru utilizarea serviciului;
  • Rapid – în doar câteva clipe banii ajung pe contul personal;
  • Sigur - toate tranzacțiile sunt securizate.

 Cum utilizaţi Direct Transfer?

  • Accesaţi pagina din Internet: direct.micb.md;
  • Completaţi online chestionarul afişat cu datele solicitate (codul personal, codul transferului, numărul cardului sau numărul contului bancar deschis în Moldindconbank, suma şi valuta transferului);
  • În cazul în care valuta transferului diferă de valuta contului de card, suma de bani va fi convertită automat în valuta contului, la cursul de schimb valutar al băncii.

Pentru mai multe detalii, puteţi consulta Instrucţiunea utilizatorului sau vizualiza pagina cu Răspunsurile la cele mai frecvente întrebări.

La moment, pe site-ul direct.micb.md sunt disponibile următoarele sisteme de remiteri de bani: Unistream, Ria, Forsaj, Sigue, Anelik, Blizko, Leader, Intel Express. Lista sistemelor de transfer se completează.

Deţinând titlul de „Cea mai inovativă bancă din Moldova”, Moldindconbank continuă să meargă într-un pas cu tendinţele europene de tehnologizare, implementând cu succes cele mai inovative şi unice soluţii pe piaţa bancară autohtonă în domeniul deservirii clienţilor la distanţă, cu scopul de a oferi mai mult confort şi eficienţă în utilizarea serviciilor bancare.

PROFITĂ DE PROMOŢIE!

În perioada 01.03.2016 – 31.12.2016 primeşte un transfer rapid de peste hotare utilizând serviciul Direct Transfer sau în oficiile Moldindconbank şi câştigă un automobil – Skoda Rapid sau 10 premii lunar a cîte 1.000 lei fiecare.

 

Să primeşti un transfer de bani – mai simplu ca niciodată!

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71