Arhiva noutatilor

Utilizatorii de carduri MasterCard de la Moldindconbank sunt cei mai activi!

25.05.2016

Câştigătorii etapei a III-a şi a IV-a, deţinătorii cardurilor Moldindconbank, au fost premiaţi de către MasterCard cu câte o valiză pentru călătorii:

1. Sergiu Para
2. Sergiu Gorceag

Visezi să ajungi într-o vacanţă de vis în Europa? MasterCard şi Moldindconbank îţi oferă această şansă. Achită în perioada 20 aprilie - 30 iunie 2016, în sumă de la 100 lei şi ai toate şansele să câştigi:

  • 3 certificate în valoare de 50 000 lei pentru o călătorie în Europa, pentru 2 persoane;
  • 3 valize pe săptămână.

Tot ce trebuie să faceţi este să continuaţi să achitaţi serviciile şi produsele în reţelele comerciale sau în mediul online cu cardul MaterCard sau Maestro de la Moldindconbank!

Mai multe detalii în Regulamentul oficial al promoţiei “Să transformi cumpărăturile într-o călătorie de vis în Europa este DE NEPREŢUIT” sau pe site-ul băncii.

Ba mai mult, MasterCard şi Moldindconbank desfăşoară în exclusivitate şi promoţia "Fiţi mai aproape de campioni cu MasterCard de la Moldindconbank", care te aduce la unul din evenimentele fotbalistice majore ale Europei sau poţi câătiga unul din cele peste 600 de seturi de echipamente sportive.

Aducem sincere felicitări norocoşilor câştigători şi urăm mult success tuturor clienţilor Moldindconbank la următoarele trageri la sorţi!

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71