Arhiva noutatilor

Grija faţă de angajaţi - cheia succesului Moldindconbank!

24.05.2016

BC „Moldindconbank” S.A. priveşte managementul resurselor umane ca fiind cel mai preţios bun – oamenii care lucrează şi care, în mod individual sau colectiv, contribuie la atingerea obiectivelor companiei.


Drept dovadă a acestui fapt conducerea Băncii – Consiliul şi Comitetul de conducere au organizat o întâlnire cu toţi ofiţerii bancari, casierii şi casierii-şefi, care constituie circa 490 persoane sau mai mult de 50 % din angajaţii filialelor Moldindconbank.

În scopul aprecierii şi motivării angajaţilor, în cadrul evenimentului au fost decernate numeroase diplome şi premii de valoare, inclusiv suplimente anuale la salarii, pentru cei mai activi ofiţeri bancari, care s-au manifestat la diverse categorii.

Totodată, conducerea băncii a adus un mesaj puternic de susţinere a angajaţilor din filialele Băncii prin majorarea salariului de funcţie.

La întâlnire au mai participat şi partenerii Moldindconbank, care au ţinut să aprecieze efortul şi rezultatele angajaţilor Moldindconbank la promovarea produselor bancare, oferindu-le diverse cadouri şi premii bănești.     

Conducerea Moldindconbank şi-a propus să continue dezvoltarea unei echipe puternice de angajaţi cu standarde profesionale înalte, care împărtăşeşte principiile şi valorile etice, care într-un final vor contribui obţinerea rezultatelor trasate şi la deservirea clienţilor într-un mod dedicat şi responsabil.


Ne dorim ca toţi angajaţii noştri să se simtă apreciaţi, să se dezvolte atât pe plan individual, cât şi profesional, indiferent de rolul lor în Moldindconbank. Ne dorim să asigurăm un mediu de lucru motivant pentru a alege şi a păstra angajaţii valoroşi”, a declarat Valerian Mîrzac, preşedintele Consiliului Băncii.

Moldindconbank se mândrește astăzi cu cei peste 1 400 de angajați şi investeşte continuu în crearea locurilor de muncă noi, prin extinderea permanentă a reţelei sale de subdiviziuni.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71