Arhiva noutatilor

Inovaţie pe piaţa transferurilor bancare – www.transfer.md

13.05.2016

În premieră pentru Moldova, a fost lansat site-ul www.transfer.md prin intermediul căruia oricine poate efectua un transfer de bani de pe cardul personal pe orice alt card bancar din lume, indiferent de banca emitentă.

Noile oportunităţi se datorează dezvoltării tehnologiei de transferuri între carduri - Transfer P2P, care de acum încolo este disponibilă tuturor utilizatorilor de carduri MasterCard şi VISA emise de băncile din Moldova şi din străinătate*.

Astfel oricine poate transfera bani, rudelor sau prietenilor, oricând apare necesitatea. Tot de ce aveţi nevoie este un dispozitiv conectat la Internet şi numărul cardului destinatarului (MasterCard sau VISA).

Avantajele serviciului Transfer P2P

  • Acees nelimitat prin Internet
  • Comod şi simplu în utilizare (fără login şi parolă)
  • Posibilitatea transferării banilor în orice valută la alegere (MDL / EUR / USD)**
  • Baniii sunt transferaţi în regim real***
  • Siguranţă oferită de tehnologia 3D-Secure

La efectuarea unui transfer P2P unde participă un card emis de peste hotare este necesară înregistrarea cardului expeditorului (cu excepţia cardurilor Moldindconbank). Înregistrarea cardului expeditorului poate fi efectuată GRATUIT în orice subdiviziune Moldindconbank, prezentând actul de identitate şi cardul / cardurile de pe care urmează să efectuaţi transferurile. Pentru efectuarea operaţiunilor ulterioare de transfer P2P nu este necesară înregistrarea repetată a cardului.

Doritorii de a efectua un transfer de bani prin intermediul www.transfer.md pot beneficia de suport tehnci şi informaţional (24/24), apelând la numărul de tel. (022) 54 89 40. Moldindconbank aplică limite tranzacţionale şi percepe comisioane de la expeditor în conformitate cu Tarifele Băncii.***

Transfer P2P - mai simplu decât Vă imaginaţi!


* Trasferuri P2P de pe cardurile VISA emise de băncile străine nu sunt permise de către Visa International.

** În cazul în care, valuta în care se face transferul diferă de valuta contului cardului destinatar, convertirea valutară se face automat, în concordanţă cu regulile şi tarifele aferente acestui tip de tranzacţii a băncii emitente a cardului.

*** Moldindconbank nu poartă răspundere de termenii şi modul de alimentare a cardurilor emise de alte bănci din Republica Moldova şi din străinătate.

**** Moldindconbank nu poartă răspundere pentru valoarea şi modul de percepere a comisioanelor de către banca beneficiarului şi/sau banca expeditorului.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71