Arhiva noutatilor

Protejaţi-vă cumpărăturile pe Internet cu 3D-Secure de la Moldindconbank!

21.03.2016

Din 15 martie 2016, toţi utilizatorii de carduri Moldindconbank  pot efectua plăţi prin Internet în maximă siguranţă cu serviciul – 3D-Secure.       

Indiferent dacă aţi mai efectuat sau nu plăți în mediul online, Moldindconbank oferă acces GRATUIT la serviciul 3D-Secure, pentru ca să fiţi protejaţi de eventuale fraude prin utilizarea neautorizată a cardului Dvs., în cadrul tranzacțiilor online, oriunde în lume s-ar desfășura acestea.

Noua tehnologie este destinată să aducă în lumea virtuală același nivel de securitate ca și în lumea reală, care presupune confirmarea tranzacţiilor cu o parolă de unică folosinţă, generată suplimentar, ori de câte ori se face o plată pe Internet la comercianţii certificaţi la acest serviciu.

Astăzi, peste 350.000 de magazine online din întreaga lume permit plăți utilizând tehnologia 3D-Secure, iar lista acestora fiind în continuă creștere.  Magazinele online care suportă această tehnologie au afişate pe site logotip-urile:

- pentru sistemul de plăţi MasterCard Worldwide

 

- pentru sistemul de plăţi Visa International

 

Activarea 3D-Secure se realizează în momentul efectuării tranzacţiei pe Internet prin identificarea suplimentară a deţinătorului de card utilizând  una din următoarele metode la alegere:

  • prin SMS – cu parola expediată printr-un mesaj, la numărul de telefon mobil înregistrat în baza de date a Băncii,
  • prin Mobile-Banking – cu parola generată în aplicaţia MICB Mobile-Banking, instalată pe telefonul mobil personal,
  • prin ATM – utilizând una din parolele de unică folosinţă generate la bancomatele  Moldindconbank.

Înregistrarea sau actualizarea numărului de telefon mobil în baza de date a Băncii poate fi efectuată la distanţă prin activarea serviciului SMS-notificare, sau apelând la Serviciul Suport Carduri 022 54 89 40 (24/24).

Începând cu data de 01.09.2016, activarea serviciului 3D-Secure va fi obligatorie pentru toţi clienţii Băncii, până atunci fiecare utilizator de card Moldindconbank va avea la dispoziţie 20 de posibilităţi de amânare a activării serviciului 3D-Secure la efectuarea plăţilor pe Internet.

Mai multe detalii despre utilizarea serviciului 3D-Secure puteţi găsi pe site-ul Băncii www.micb.md sau apelând la Serviciul Suport /0 22/ 54 89 40 (disponibil 24/24).

Cumpărăturile online - mai sigure ca niciodată!

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71