Arhiva noutatilor

Acum oricine poate să-și alimenteze cardul la bancomatele CASH-IN de la Moldindconbank!

10.03.2016

Moldindconbank continuă să-și dezvolte rețeaua de bancomate de tip Cash-In, care de acum încolo oferă posibilitatea alimentării cardului bancar la bancomatele Cash-In tuturor deținătorilor de carduri emise în Republica Moldova.

Mai mult, alimentarea cardului la bancomatele Cash-In poate fi efectuată atît prin utilizarea fizică a cardului cît şi fără, doar în baza numărului de card – opţiunea Cardless.

Lansate în premieră în anul 2014, noile bancomate multifuncționale (Cash-In) de la Moldindconbank și-au găsit foarte rapid aprecierea în rîndul utilizatorilor de carduri, datorită avantajelor incontestabile oferite:

  • Accesibilitate 24/24 -  posibilitatea de a efectua oricând operaţiuni bancare, indiferent de tipul de card deţinut (Visa/MasterCard) şi fără a depinde de programul de lucru al băncii.
  • Rapiditate - banii depuşi ajung instantaneu pe cont.
  • Eficienţă - la o singură tranzacţie de alimentare puteţi introduce în bancomat concomitent, până la 50 bancnote, cu valoare nominală diferită.
  • Comoditate - efectuaţi operaţiunile bancare de oriunde şi doar atunci când aveţi timp și necesitate.
  • Valute diferite - atât alimentarea, cât şi eliberarea numerarului poate fi efectuată atît  în monedă naţională cît şi în valută străină (USD, EUR), convertirea banilor fiind efectuată automat la cursul comercial.
  • Convenabil – alimentarea cardului este gratuită pentru cardurile Moldindconbank, iar pentru alte carduri emise în Republica Moldova se percepe un comision de doar 1,5% + 1 euro.
  • Flexibilitate – suma tranzacţiei de alimentare nu este limitată pentru cardurile Moldindconbank, pentru cardurile altor Bănci suma minimă este de  200 lei, suma maximă 14.000/zilnic şi 45.000 lei/săptămînă.

În prezent rețeaua Moldindconbank de bancomate Cash-In numără 28 de unități, amplasate în mun. Chișinău, dar şi alte oraşe ale ţării (Bălţi, Comrat, Străşeni), reţea care se va extinde şi în continuare.

Pentru mai multe detalii despre serviciul Cash-In accesaţi aici.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71