News archive

Au fost decernaţi cîştigătorii lunii septembrie din cadrul campaniei „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank!”

06.11.2015

Pe 6 noiembrie 2016, au fost premiaţi fericiții cîştigători ai lunii septembrie, desemnaţi prin tragere la sorţi, în cadrul campaniei naţionale pe transferuri „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank!”.  

La cea de-a 7 extragere au participat automat toate persoanele care pe parcursul lunii septembrie au efectuat cel puţin un transfer internaţional de bani, în valoare de minimum 5000 lei (sau echivalentul în valută), prin orice sistem de transfer rapid disponibil la Moldindconbank.

De data aceasta, marele premiu i-a revenit dlui Andrei Manoli care va avea posibilitatea să îşi petreacă vacanţa, împreună cu persoana dragă, în orice destinaţie turistică dorită.

Câştigătorul laptop-ului, dl Ion Spinei, s-a bucurat enorm pentru premiul atribuit, iar dl Alexandru Ceban şi dna Ina Verdis s-au ales cu cîte un smartphone performant pentru a putea comunica cât mai simplu cu cei dragi, aflaţi peste hotare.

Moldindconbank transmite sincere felicitări câştigătorilor şi mulţumeşte tuturor participanţilor Campaniei promoţionale!

Reamintim că de la începutul campaniei 28 de câştigători şi-au ridicat premiile extrase, iar doritorii de a se alege cu unul din premiile rămase mai au la dispoziţie 2 luni. 

Mai multe transferuri - mai multe şanse de cîştig!

*Moldindconbank este lider pe ţară la capitolul transferuri băneşti de peste hotare şi oferă o gamă largă de 17 sisteme rapide, dintre care 5 sunt unidirecţionale şi pot fi găsite doar la Moldindconbank (Strada Italia, Trabex, Turkiye Express, BESXpress, Grecia Transfer). 

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71