News archive

Moldindconbank a inaugurat sediul nou al filialei Burebista

07.09.2015

La 7 septembrie 2015 a avut loc ceremonia de inaugurare a noului sediu al filialei Burebista, amplasat în sectorul Botanica al capitalei, pe bd. Dacia 49/14.

Dotată cu încăpere spaţioasă amenajată în stilul nou al Băncii, filiala vine să ofere clienţilor confortul şi condiţiile necesare pentru o deservire la cel mai înalt nivel. Similar altor filiale Moldindconbank, este implementat şi utilizat principiul ghişeului unic, prin care clienţii pot beneficia rapid de toate produsele bancare la un singur operator.

Prezent la ceremonia de inaugurare, dl Leonid Talmaci, preşedintele Comitetului de conducere, a declarat: „după ce săptămîna trecută am inaugurat sediul nou al filialei din or. Făleşti, astăzi continuăm dezvoltarea reţelei de subdiviziuni Moldindconbank cu încă un oficiu modern, prin aceasta confirmînd că dispunem de toate resursele necesare pentru realizarea unei din cele mai ambiţioase strategii de dezvoltare.”

În noul sediu al filialei Moldindconbank locuitorii capitalei vor beneficia de un spectru larg de produse şi servicii bancare de calitate, printre care: contractarea creditelor pentru finanţarea afacerilor şi necesităţilor personale, plasarea depozitelor, efectuarea operaţiunilor de schimb valutar, primirea sau expedierea banilor prin intermediul sistemelor de transferuri rapide, perfectarea cardurilor bancare, achitarea serviciilor comunale etc.

Mai mult, pentru comoditatea clienţilor, filiala este dotată cu cel mai modern bancomat CASH-IN, care permite efectuarea în regim 24/24 a operaţiunilor de alimentare a cardului cu numerar în MDL/USD/EUR, efectuarea tranzacţiilor de schimb valutar şi alte servicii utile atît pentru clienţii Moldindconbank cît şi altor bănci.

Filiala activează cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, între orele 8.30 şi 16.30, fără pauză de masă, iar sîmbăta şi duminica fiind zile de odihnă.

Tot de la 7 septembrie, Moldindconbank deschide Agenţia nr.93 a filialei Burebista, amplasată pe bd. Dacia 47/2, care va activa de luni până vineri, între orele 8.30 şi 17.30, fără pauză, sîmbăta de la 9.00 pînă la 13.00, iar duminica zi de odihnă.

Deschiderea subdiviziunilor noi face parte din strategia Băncii de dezvoltare şi extindere a reţelei teritoriale, care în prezent cuprinde 144 oficii amplasate în toate raioanele ţării, şi este a doua ca mărime reţea bancară din Republica Moldova. Este de menţionat că, în mun. Chişinău activează 30 filiale şi 30 agenţii, iar în teritoriu 33 filiale şi 51 agenţii.

Vă aşteptăm cu drag în noile oficii bancare.

Date de contact:
Filiala Burebista
bd. Dacia 49/14, MD-2062,
Tel: 0 22 60 92 33
Director: Vladimir Sidorco

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71