News archive

Moldindconbank a inaugurat sediul nou al filialei din or. Făleşti

21.08.2015

La 21 august 2015 a avut loc ceremonia solemnă de deschidere a noului sediu al filialei din oraşul Făleşti, amplasat în centrul oraşului, pe strada Mihai Eminescu 16/A.

Dotat cu un spaţiu mai mare, amenajat într-un stil modern şi mobilier ergonomic, sediul nou oferă toate condiţiile şi confortul necesar pentru deservirea clienţilor săi la cel mai înalt nivel. Totodată, similar altor filiale Moldindconbank, este implementat şi utilizat principiul ghişeului unic, la care clienţii pot beneficia rapid de toate produsele bancare.

Prezent la ceremonia de inaugurare, dl Leonid Talmaci, preşedintele Comitetului de conducere, a declarat: „prin reamplasarea filialei am urmărit scopul de a oferi clienţilor Moldindconbank din raionul Făleşti un acces mai comod la întreaga gamă de servicii şi produse bancare, precum şi mai multe oportunităţi pentru dezvoltarea afacerilor”.

În noul sediu al filialei Moldindconbank locuitorii raionului Făleşti vor beneficia de un spectru larg de produse şi servicii bancare de calitate, printre care: contractarea creditelor pentru finanţarea afacerilor şi necesităţilor personale, plasarea depozitelor, efectuarea operaţiunilor de schimb valutar, primirea sau expedierea banilor prin intermediul sistemelor de transferuri rapide, perfectarea cardurilor bancare, achitarea serviciilor comunale etc.

Filiala este dotată cu bancomat, iar pentru o comoditate sporită a clienţilor va activa şapte zile pe săptămână, de luni până vineri, între orele 8.30 şi 16.30, fără pauză, iar sîmbăta şi duminica între orele 8.00 şi 13.30, fără pauză.

Vă aşteptăm cu drag în noul oficiu bancar.

Date de contact:
Filiala din or. Făleşti
Str. Mihai Eminescu 16/A, MD-5901
Tel: (+373) 259 4-90-07
Director: Denis Cebanu

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71