News archive

Alţi patru cîştigători au fost premiaţi în cadrul campaniei „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank!” – luna iulie

12.08.2015

La 11 august 2015, au fost premiaţi încă patru cîştigători (luna iulie) din cadrul campaniei naţionale „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank!”.

Promoţia a ajuns cu succes la cea de a 5-a etapă din cele 10 extrageri prevăzute în total, în prezent fiind înmînate deja jumătate din premiile puse în joc (10 călătorii de vis, 10 laptopuri, 20 smartphone-uri).

La tombolă participă automat toţi clienţii Băncii care în perioada martie – decembrie 2015 au efectuat sau primit un transfer de bani de minimum 5 mii lei (sau echivalentul în valută) prin orice sistem de transfer rapid disponibil la Moldindconbank.

De această dată, cîştigătoarea premiului mare a devenit dna Guznac-Calistru Corina din or. Rîşcani, căreia i-a surîs norocul de a-şi petrece vacanţa de vis împreună cu persoana dragă în una din destinaţiile turistice preferate.

Pe lîngă aceasta, Grosu Gheorghe a cîştigat un laptop de ultimă generaţie, iar Bivol Olga şi Moraru Iurie sau ales cu cîte un smartphone performant, premii ideale pentru o comunicare mai simplă cu cei dragi aflaţi peste hotare.

Moldindconbank felicită cîştigătorii şi aduce sincere mulţumiri tuturor participanţilor la Campania promoţională.

Pînă în prezent au fost premiaţi în total 20 de cîştigători, iar doritorii de a cîştiga unul din premiile rămase mai au la dispoziţie 5 luni. Mai multe transferuri – mai multe şanse!

*Moldindconbank fiind lider pe ţară la capitolul transferuri băneşti de peste hotare oferă o gamă largă de 18 sisteme rapide, dintre care 5 sunt unidirecţionale şi pot fi găsite doar la Moldindconbank (Strada Italia, Trabex, Turkiye Express, BESXpress, Grecia Transfer).

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71