News archive

Au fost premiaţi cîştigătorii lunii iunie ai campaniei „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank!”

17.07.2015

La 17 iulie 2015 Moldindconbank şi-a premiat cîştigătorii lunii iunie (a 4-a etapă) din cadrul campaniei „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank!”.

La extragere au participat toţi clienţii Băncii care în luna iunie au primit sau exepediat o sumă de bani de minimum 5 mii lei sau echivalentul în valută prin orice sistem de transfer rapid disponibil la Moldindconbank.

De această dată, cîştigătoarea premiului mare a devenit dna Botnariuc Ortanţa, care împreună cu nepotul său va petrece o vacanţă de vis în una din atracţiile turistice din Europa (bilete avia tur/retur şi cazare în hotel incluse).

Totodată, Furnică Svetlana a devenit posesoarea unui laptop de ultimă generaţie, iar David Dumitru şi Băeşu Ruslan au cîştigat cîte un smartphone performant, ideal pentru o comunicare mai simplă cu cei dragi aflaţi peste hotare.

Pînă în prezent au fost finalizate patru extrageri de premii în cadrul Campaniei, iar doritorii de a cîştiga unul din premiile rămase mai au la dispoziţie 6 luni. Mai multe transferuri – mai multe şanse!

A devenit deja o tradiţie pentru Moldindconbank să-şi răsplătească clienţii pentru fidelitate şi încrederea acordată în toţi anii de activitate, lucru fără de care ar fi fost imposibil progresul, stabilitatea şi succesul prin generaţii!

*Moldindconbank fiind lider pe ţară la capitolul transferuri băneşti de peste hotare oferă o gamă largă de 18 sisteme rapide, dintre care 5 sunt unidirecţionale şi pot fi găsite doar la Moldindconbank (Strada Italia, Trabex, Turkiye Express, BESXpress, Grecia Transfer).

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71