News archive

Moldindconbank a deschis o subdiviziune nouă în mun. Chişinău - Filiala „Vasile Alecsandri”

16.07.2015

La 16 iulie 2015, a fost înfiinţată o nouă filială a BC „Moldindconbank” S.A., amplasată în mun. Chişinău, pe str. Vasile Alecsandri 11.

Deschiderea subdiviziunii noi face parte din strategia Băncii de extindere şi dezvoltare a reţelei teritoriale, care în prezent cuprinde 142 oficii amplasate în toate raioanele ţării, şi este a doua ca mărime reţea bancară din Republica Moldova.

Prezent la ceremonia de inaugurare, dl Leonid Talmaci, Preşedintele Comitetului de conducere, a declarat: „cu deschiderea filialei „Vasile Alecsandri” banca continuă seria filialelor care se deosebesc printr-un stil unic şi modern ce corespunde ultimelor standarde în domeniu. Extinderea semnificativă a reţelei în ultima perioadă confirmă încă odată că Moldindconbank se dezvoltă dinamic şi are toate resursele necesare pentru realizarea celor mai ambiţioase obiective strategice.”

Noua filială vine să ofere locuitorilor mun. Chişinău un acces mai simplu la toate serviciile bancare prezente pe piaţă: credite pentru afaceri şi nevoi personale, depozite, operaţiuni de schimb valutar, transferuri rapide de bani, tranzacţii cu carduri bancare, operaţiuni cu numerar, etc.

Pentru comoditatea clienţilor, filiala va activa 7 zile pe săptămînă, de luni până vineri, între orele 8:30 şi 18:00, iar sîmbăta şi duminica între orele 9:00 şi 13:00.

Vom fi bucuroşi să vă deservim în noua filială a BC Moldindconbank S.A, pe adresa:

 Filiala „Vasile Alecsandri”
mun. Chişinău, str. Vasile Alecsandri, 11
Tel: 022 63-08-72
Director – Octavian Brînzilă

 

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71