News archive

Au fost premiaţi cîştigătorii lunii aprilie din cadrul campaniei „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank!”

20.05.2015

Moldindconbank continuă premierea clienţilor săi în cadrul campaniei „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank!”. De această dată, cadourile au fost decernate cîştigătorilor lunii aprilie, în cadrul unui eveniment petrecut la 20 mai 2015 în sediul central al Băncii.

La extragere au participat clienţii Băncii, care în luna aprilie au primit sau exepediat o sumă de bani în valoare de minimum 5 mii lei sau echivalentul în valută prin orice sistem de remiteri de bani oferit de Moldindconbank.

Premiul mare a revenit dnei Gergilinik Yelena, căreia i-a surîs norocul de a-şi petrece o călătorie de vis cu persoana dragă în una din destinaţiile preferate din Europa, care include bilete avia tur/retur şi cazare în hotel.

Totodată, Dodita Tatiana a devenit posesoarea unui notebook de ultimă generaţie, pe cînd Cernavca Valentina Ivan şi Ilascu Leonid au cîştigat cîte un smartphone performant.

De menţionat, că pînă în prezent au fost finalizate două extrageri de premii în cadrul Campaniei (luna martie şi luna aprilie), iar doritorii de a cîştiga unul din premiile rămase mai au la dispoziţie 8 luni. Mai multe transferuri – mai multe şanse!

A devenit deja o tradiţie pentru Moldindconbank să-şi răsplătească clienţii pentru fidelitate şi încrederea acordată în toţi anii de activitate, lucru fără de care ar fi fost imposibil progresul, stabilitatea şi succesul prin generaţii!

*Moldindconbank fiind lider pe ţară la capitolul transferuri băneşti de peste hotare oferă o gamă largă de 18 sisteme rapide, dintre care 5 sunt unidirecţionale şi pot fi găsite doar la Moldindconbank (Strada Italia, Trabex, Turkiye Express, BESXpress, Grecia Transfer).

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71