News archive

Moldindconbank a premiat cîştigătorii campaniei „Începe un an bun!”

06.03.2015

La 06 martie 2015, în incinta sediului central al BC Moldindconbank S.A., au fost premiaţi cîştigătorii campaniei pe depozite „Începe un an bun!”, desfăşurată în perioada 1 decembrie 2014 - 28 februarie 2015.

La campanie au participat în total peste 10 mii de clienţi, care în perioada promoţională au deschis sau au prelungit un depozit la termen în lei în sumă minimă de 10.000 lei în subdiviziunile BC „Moldindconbank” S.A.

Prezent la eveniment, Dl Leonid Talmaci, preşedintele Comitetului de conducere al BC Moldindconbank S.A., a declarat că „organizarea campaniei “Începe un an bun!” a urmărit scopul de a fi mai aproape de clienţi şi de a le oferi mai multe clipe frumoase la început de an”.

Astfel, pe lîngă faptul că au beneficiat de dobânzi avantajoase şi condiţii competitive la plasarea depozitelor, clienţii Băncii au avut ocazia să cîştige 15 premii în valoare de 10 000 lei.

BC „Moldindconbank” S.A. felicită toţi cîştigătorii şi aduce sincere mulţumiri tuturor participanţilor la Campania promoţională.

Campania „Începe un an bun!” continuă tradiţia Moldindconbank de a-şi răsplăti clienţii pentru fidelitate şi încrederea acordată în toţi anii de activitate, lucru fără de care ar fi fost imposibile stabilitatea, progresul şi succes prin generaţii!

 

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71