News archive

Acum puteţi achita online facturile StarNet prin e-commerce de la Moldindconbank

18.08.2014

BC Moldindconbank S.A. a lansat proiectul e-Commerce în parteneriat cu una din cele mai avansate companii de telecomunicaţii din Moldova – StarNet Soluţii SRL.

Astfel, începînd cu 08 august 2014, puteţi achita on-line facturile pentru serviciile StarNet (Internet, IP-telefonie, TV-digital) direct pe pagina web a companiei www.starnet.md, utilizînd cardurile bancare emise de sistemele MasterCard Worldwide şi Visa Int.

Lansarea în comun a proiectului va permite atît clienţilor Moldindconbank cît şi clienţilor StarNet, să beneficieze din plin de avantajele achitării on-line a serviciilor cu cardurile emise de Moldindconbank. Printre avantajele exclusive se enumeră reducerile de pînă la *5% oferite pentru serviciile StarNet în cadrul proiectului de loialitate Discount Club, unde compania StarNet participă în calitate de partener.

În plus achitînd serviciile StarNet cu orice card Moldindconbank, în perioada 01.08.2014 - 31.12.2014, participaţi automat la promoţia „Profită din plin!” unde aveţi şansa de a cîştiga circa 1000 de premii valoroase de la partenerii promoţiei.

Pentru detalii şi paşii concreţi necesari pentru achitarea on-line a facturilor StarNet consultaţi Ghidul de achitare a facturii StarNet prin e-Commerce.

Informaţia detaliată despre tarifele şi avantajele cardurilor Moldindconbank poate fi accesată pe pagina www.micb.md ori apelînd la numărul de telefon (+373) 22 54-89-40 (serviciul suport 24/24).

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71