News archive

Anunţ privind celebrarea a 55 de ani de la fondarea Băncii şi extragerea cîştigătorilor pentru campania pe transferuri!

25.06.2014

Stimaţi clienţi,

 Vă invităm pe data de 05 iulie 2014, la Teatrul Verde (situat în parcul Valea Morilor, mun. Chişinău) să participaţi la un eveniment inedit dedicat celebrării a 55 de ani de la fondarea Moldindconbank (01 iulie 1959) şi extragerii cîştigătorilor în cadrul campaniei „Primeşti bani – cîştigi automobil!”.

  Întrarea la eveniment va fi deschisă începînd cu ora 17:00, iar startul programului va fi dat la ora 18:00 şi va cuprinde:

 

•    Inaugurarea solemnă a festivităţii de celebrare a 55 de ani de la fondarea Băncii;
•    Înmînarea festivă a premiilor pentru cei 55 cîştigători în cadrul campaniei „Deschizi depozit – cîştigi automobil!”, desemnaţi anterior în urma extragerii din 24 iunie 2014;
•    Extragerea la faţa locului a cîştigătorilor celor 39 de premii de valoare din cadrul campaniei „Primeşti bani – cîştigi automobil!” şi acordarea a 20 de premii (notebook) pentru cei mai activi clienţi, care au transferat sau primit bani de peste hotare prin filialele şi agenţiile Moldindconbank;
•    Programul artistic cu participarea celor mai populari artişti ai Teatrului Naţional „Mihai Eminescu”, interpretul Ionel Istrati şi invitaţii speciali - formaţia ZDOB şi ZDUB!
•    Şi multe alte surprize pentru toţi cei prezenţi!

Accesul la festivitate este liber şi vă aşteptăm cu plăcere însoţiţi de membrii familiei, rude şi prieteni pentru a sărbători împreună într-o atmosferă plăcută cei 55 de ani de succes.

Totodată, rugăm clienţii care participă în cadrul campaniei „Primeşti bani – cîştigi automobil!” să ia cu ei cupoanele şi buletinul de identitate pentru a fi prezentate în cazul cîştigului.

 

                                                       Versiunea pentru tipar a hărţii

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71