News archive

Moldindconbank a lansat în premieră Debit MasterCard şi MasterCard Gold!

20.06.2014

Pe data de 10 iunie 2014, BC „Moldindconbank” S.A. şi-a completat gama de carduri bancare cu încă două tipuri Debit MasterCard şi MasterCard Gold. Emiterea de către Moldindconbank a cardului bancar Debit MasterCard constituie o premieră pentru Republica Moldova şi un pas important în dezvoltarea pieţei locale a tranzacțiilor cu carduri bancare.

Debit MasterCard - este destinat persoanelor care preţuiesc timpul şi optează pentru efectuarea tranzacţiilor la distanţă, avantajul principal al acestui card fiind acceptarea pe larg la comercianţii şi bancomatele din afara ţării, precum şi în internet, inclusiv pentru bronări on-line.

MasterCard Gold – poziţionat la nivel Premium, reprezintă mai mult decît un instrument de plată. Graţie faptului că acest card este recunoscut în întreaga lume, deţinătorul acestuia se bucură de consideraţia a milioane de comercianţi care afişează sigla MasterCard şi beneficiază de un tratament preferenţial. Suplimentar, deţinătorii cardului pot participa la sistemul internaţional de privilegii şi reduceri, gestionat de MasterCard Worldwide.

Pe lîngă avantajele specifice, cardurile Debit MasterCard şi MasterCard Gold emise de BC „Moldindconbank” S.A. sunt dotate cu microprocesor, fapt ce oferă deţinătorului securitate sporită şi posibilitatea de a modifica rapid şi gratis codul PIN al cardului la orice bancomat al Băncii.

Începînd cu data de 10 iunie 2014, clienţii Moldindconbank pot beneficia de toate avantajele cardurilor MasterCard Worldwide în cadrul unuia din cele cinci pachete de produse electronice oferite de Bancă: Basic / Optim / Silver / Family / Gold.

Totodată, persoanele care au deschis un depozit la Moldindconbank, precum şi tinerii sub 30 de ani, pot beneficia de avantajele cardurilor Debit MasterCard absolut GRATUIT, optînd pentru ofertele speciale: „Depozit Basic” şi „Young&Smart Optim”.

Informaţia detaliată despre avantajele şi planurile tarifare ale produselor electronice poate fi accesată pe pagina web www.micb.md ori apelînd la consultaţia în una din cele 116 filiale şi agenţii Moldidnconbank sau la numărul de telefon (+373) 22 54-89-40 (serviciul suport carduri bancare 24/24).

 

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71