News archive

Dear clients!

23.10.2012

Stimaţi clienţi,

BC „Moldindconbank” S.A. Vă aduce la cunoştinţă că pentru contul/conturile Dvs. deschise în valută străină a fost generat codul IBAN (International Bank Account Number).

În conformitate cu modificările şi completările Regulamentului cu privire la transferul de credit, aprobate prin Hotărârea CA al BNM nr.141 din 21 iunie 2012 utilizarea OBLIGATORIE a codului IBAN va fi începînd cu 01 ianuarie 2013. Codul IBAN va substitui numărul contului clientului în toate transferurile, efectuate în valută străină prin intermediul reţelei SWIFT (atît transmise, cît şi recepţionate).

Codul IBAN reprezintă un şir de caractere ce identifică, în mod unic la nivel internaţional, contul unui client la o instituţie financiară prin recunoaşterea de către orice sistem bancar operant în reţeaua SWIFT, fără necesitatea conversiei manuale a datelor.

Pentru a-l cunoaşte este necesar să ridicaţi extrasul contului de la filială.

Atragem atenţia Dvs. asupra necesităţii informării partenerilor privind utilizarea obligatorie a codului IBAN în transferurile mijloacelor băneşti în valută străină începînd cu 01 ianuarie 2013.

 

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71