News archive

The "Leader" announces the beginning of "Easter Festival"

09.04.2012

În ajunul sărbătorilor de Paşti, Sistemul "Leader" anunţă începutul promoţiei pentru clienţii săi din Republica Moldova. În conformitate cu regulamentul promoţiei, toţi deţinătorii Client-Cardului  "Leader", în perioada 9 aprilie - 10 mai primesc în dar 60 de puncte bonus, care pot fi schimbate cu un cadou sau pot fi utilizate în calitate de reducere, la efectuarea transferurilor succesive."Ne străduim să asigurăm clienţilor noştri grija şi atenţia deosebită, chiar de la prima deservire în sistemul LEADER -a comentat Iurii Kamakin, Preşedintele Consiliului „Leader”. - În acest scop, pe lîngă tarifele convenabile la transferuri, am dezvoltat şi pus în practică programul de loialitate „LEADER-Bonus”, care funcţionează cu un succes remarcabil. Participanţii programului sunt toţi cei care au devenit deţinători ai Client-Cardului. lar acei clienţi care încă nu au obţinut Client-Cardul, pe parcursul lunii următoare au această oportunitate unică de a obţine Client-Cardul „LEADER”, însoţit de un cadou plăcut, dat fiind că în perioada "Festivalului de Paşti", LEADER oferă adăugător puncte bonus, iar aceasta nu este deloc ultima surpriză pe care o vom oferi, în acest an, clienţii noştri".

Puteţi să faceţi cunoştinţă cu condiţiile participării în campanie pe site-ul Sistemului LEADER www.leadermt.ru sau pe site-ul www.bonus.leadermt.ru

Sistemul transferurilor băneşti LEADER propune servicii de transfer bănesc rudelor şi celor apropiaţi, precum şi primirea plăţilor în favoarea a peste 1000 de furnizori, care prestează servicii (operatori de telefonie mobilă, companii de asigurări şi companii de turism, organizaţii guvernamentale şi multe altele). Punctele de deservire ale Sistemului numără mai mult de 130 000, în 130 de ţări ale lumii.

Informaţii detaliate puteţi obţine aici.

 

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71