News archive

Moldova a încheiat la egalitate cu Albania. Meciul istoric, susținut în tribune de către echipa Moldindconbank

20.11.2023

Un sfârșit de săptămână senzațional pentru suporterii echipei naționale de fotbal a Moldovei, care a încheiat la egalitate meciul de fotbal cu Albania și a făcut încă un pas uriaș spre Campionatul European 2024. Partida s-a finalizat cu scorul de 1-1.

Echipa Moldindconbank, care a urmărit din tribune meciul extraordinar, a scandat împreună cu toți suporterii ”Hai, Moldova!”.

”Moldindconbank este partenerul de încredere Federației Moldovenești de Fotbal și un susținător înflăcărat al Naționalei. A fost o confruntare grea, dar am fost siguri că fotbaliștii noștri vor reuși să atingă această performanță incredibilă. Am trăit aici emoții de nedescris și ne bucurăm că am urmărit, împreună cu mii de suporteri, cum selecționata a scris istorie în fotbalul moldovenesc. Suntem mândri de echipa Moldovei!”, a declarat Alexander Picker, Președintele Moldindconbank.

Rezultatul incredibil al ”tricolorilor” a fost atins prin golul lui Vladislav Baboglo.

Fanii prezenți pe stadionul Zimbru din Chișinău au avut parte de mai multe surprize și cadouri din partea Moldindconbank și Mastercard. Totodată, aici a fost amenajată o zonă foto cu SelfieBox – un adevărat generator de amintiri colorate.

Următorul meci în cadrul preliminariilor Campionatului European va avea loc pe 20 noiembrie. Moldova se va duela cu Cehia. Partida se va disputa pe stadionul Andrův din orașul Olomouc (Cehia).

 

Moldindconbank – mereu alături!

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71