News archive

Moldindconbank și Mastercard au desemnat clientul care va merge la Milano Fashion Week

22.09.2023

Vitalie Popa este clientul Moldindconbank care va pleca împreună cu soția sa în Milano, pentru a se bucura de atmosfera de la Fashion Week. El a fost desemnat marele câștigător a promoției ”Trăiește o experiență de neprețuit și fii parte a Milano Fashion Week cu cardurile premium Mastercard de la Moldindconbank”, care s-a desfășurat în perioada 23 iunie-31 august 2023.

”Astăzi a ajuns la final promoția noastră prin acordarea premiului mare câștigătorului – o călătorie pentru 2 persoane în Milano. Suntem fericiți că putem oferi clienților noștri posibilitatea de a participa la unul din cele mai așteptate evenimentele din lumea modei – Milano Fashion Week. Promoția, organizată de Moldindconbank și Mastercard, a fost formidabilă, s-a bucurat de mare atenție din partea clienților noștri și a reconfirmat sloganul băncii – mereu alături. Mulțumim tuturor pentru participare și ne revedem la noi campanii wow”, a declarat Dmytro Krepak, Vicepreședintele Moldindconbank.

«Viaţa în stil cashless nu presupune doar rapiditatea, comoditatea şi siguranţa plăţilor zilnice, dar şi surprize plăcute. Ne mândrim, că împreună cu partenerul nostru de încredere, Moldindconbank, dezvoltăm piaţa de plăţi a Republicii Moldova, oferind produse inovatoare, emoţii de neuitat şi premii deţinătorilor cardurilor Mastercard. Sincere felicitări câştigătorilor promoţiei noastre comune, care în curând vor descoperi atmosfera unică a Săptămânii de Modă din Milano», - a declarat Irina Untila, directorul oficiului Mastercard din Moldova.

La înmânarea marelui premiu, Vitalie Popa cu greu și-a stăpânit emoțiile.

”Prima reacție la anunțul că am câștigat a fost reticența. Însă ne-am bucurat foarte mult, atunci când am înțeles că împreună cu soția vom merge în Milano. Cardul Moldindconbank îl folosesc permanent. Nici nu țin minte, când ultima dată am folosit cash. Mulțumesc pentru această oportunitate unică”, a menționat câștigătorul.

Precizăm că în cadrul promoției au mai fost înmânate 40 de premii intermediare – un parfum exclusivist Priceless de la Mastercard. Aceasta a fost organizată pentru deținătorii cardului premium Mastercard de la Moldindconbank (PudraCard, Platinum Mastercard și World Elite Mastercard).

Moldindconbankmereu alături!

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71