News archive

Familia Mastercard GO de la Moldindconbank crește, peste 10 000 de copii și adolescenți folosesc activ cardul

10.08.2023

Gașca Mastercard GO de la Moldindconbank a ajuns la 10.000 de tineri clienți în doar jumătate de an de la lansare – un rezultat impresionant, pentru care dorim să ne exprimăm aprecierea și mulțumirea.

Cardul Mastercard GO, destinat copiilor și adolescenților cu vârsta cuprinsă între 7 și 19 ani, le permite să facă primii pași spre independența financiară prin gestionarea de sine stătătoare a banilor de buzunar, precum și le oferă posibilitatea de a beneficia de diverse oferte și reduceri. În plus, Mastercard GO este atât un instrument comod de plată pentru deținători, cât și unul util pentru părinți, care știu exact pe ce sunt cheltuiți banii .

Dmytro Krepak, Vicepreședintele Moldindconbank:

Cardul Mastercard GO este destinat generației care schimbă ritmul, pentru cei activi și dornici de a face banking. Ne bucurăm că este apreciat la justa valoare și se bucură de încrederea clienților noștri. Accesând Mastercard GO, copiii învață de pe acum obiceiuri financiare sănătoase, iar părinții îi ghidează, alimentându-le contul și, în același timp, oferindu-le libertate în acțiuni. Cardul permite celor mici să facă plăți oricând au nevoie, să investească în pasiunile lor sau să economisească pentru planurile lor în pușculița digitală”.

Cei mai tineri clienți sunt mereu în atenția noastră, pentru ei fiind organizate diverse evenimente distractive, educative și sportive. Moldindconbank desfășoară traininguri de educație financiară în liceele din toată țara, susține și promovează tinerele talente, precum și este partener al proiectului social ”Fotbal în Școli”, cu o contribuție importantă la extinderea accesibilității acestuia în cât mai multe localități din Republica Moldova.

Mai nou, în mai multe cantine din școlile din Moldova au fost instalate POS-Terminale pentru ca deținătorii de carduri GO să poată achita ușor.

Totodată, pentru deținătorii cardurilor Mastercard GO sunt organizate promoții speciale. Până pe 31 august, oricine poate câștiga premii extraordinare în cadrul campaniei ”GO Smart, GO Fun, GO Dubai”: unul dintre 10 bilete la tabere pentru copii, unul dintre 20 cursuri online la Tekwill Academy sau cursuri de limbi străine/un nivel, 2 bilete la cinema sau premiul mare – o călătorie în Dubai.

Copilul tău încă nu are un card Mastercard GO de la Moldindconbank? Vino la orice sucursală cu buletinul tău de identitate și cel al piciului sau certificatul lui de naștere și fă-i o surpriză, dăruindu-i primul card bancar și ajutându-l să fie în pas cu tehnologiile digitale.

Moldindconbank – mereu alături!

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71