News archive

Moldindconbank te invită la spectacol de fotbal feminin, organizat în scop caritabil

17.08.2023

PudraCard de la Moldindconbank te invită să urmărești cel mai tare miniturneu de fotbal feminin pe plajă, desfășurat în parteneriat cu Mastercard, Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.) și Federația Moldovenească de Fotbal.

Turneul amical este organizat în scop caritabil, iar beneficiar va fi o echipă de junioare de la Clubul sportiv pentru copii, tineret și seniori ”Chișinău”. Timp de un an, Moldindconbank și partenerul său, A.S.I.C.S., vor susține financiar această echipă de fete talentate, ajutându-le să-și îmbunătățească abilitățile profesionale și să reprezinte cu demnitate țara noastră la competițiile internaționale.

Pe teren vor ieși 4 echipe de femei:

  • Echipa jurnalistelor/prezentatoarelor;
  • Echipa bloggerițelor cunoscute la noi;
  • Echipa deținătoarelor de carduri Premium de la Moldindconbank;
  • Echipa angajatelor Moldindconbank.

Invitata specială a evenimentului este Ambasadoarea faptelor bune în proiectele sociale ale Moldindconbank, Marcela Paladi.

Participantele vor demonstra că pot face spectacol pe terenul de fotbal și să evolueze cu succes și în genurile de sport, considerate anterior exclusiv pentru bărbați.

Te așteptăm pe 20 august, începând cu ora 17:00, pe stadionul FMF din parcul La Izvor. Intrare liberă!

Hai să urmărim împreună meciurile pline de eleganță și adrenalină, susținând echipa preferată!

Partenerii miniturneului: Rețeaua de fitness cluburi ”Aquaterra”, restaurantul „Motif”, magazinul de genți unicale din piele naturală „Haskel”, spălătoria auto „V8 washer”.

Moldindconbank – mereu alături!

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71