News archive

Rezultatele extragerii finale a promoției "Deschide depozit – Câștigă automobil!"

16.01.2023

Stimați Clienți,

Vă informăm că una dintre cele mai grandioase promoții organizate de Moldindconbank: Deschide depozit – Câștigă automobil s-a încheiat cu succes!

Campania s-a desfășurat în perioada 1 august – 20 decembrie 2022, în sucursalele Moldindconbank din toată țara. În cadrul extragerii finale, a fost desemnat câștigătorul premiului mare - automobil Skoda Karoq Active, precum și a premiilor intermediare – 3 aspiratoare robot și 1 Smart TV.

Conform punctului 6.4. al Regulamentului oficial al promoției, publicat pe pagina web al băncii micb.md, tragerea la sorți a fost realizată de către angajații Moldindconbank în prezența notarului, iar rezultatele acesteia au fost introduse în procesul-verbal, semnat de comisia de validare a rezultatelor Promoției.

În conformitate cu p. 6.7. al Regulamentului oficial al promoției toți câștigătorii premiilor intermediare și a premiului mare au fost informați despre câștig, fiind apelați la numărul de telefon mobil, declarat Băncii.

Totodată, din motiv că nu toți câștigătorii au reușit să-și ridice premiile, la moment, numele acestora nu poate fi publicat.

Banca va respecta prevederile Regulamentului și va oferi detalii cu privire la premiile înmânate câștigătorilor prin publicarea acestora pe micb.md.

 

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71