News archive

Toamna se numără cadourile! Moldindconbank a premiat 256 de clienți care au efectuat achitări cu cardul Mastercard!

07.10.2021

Moldindconbank oferă emoții calde pe timp rece, mai mulți clienți norocoși ai băncii au primit cadouri valoroase!

Pe durata promoției „Moldindconbank și Mastercard îţi achită călătoriile cu taxi-ul un an întreg!”, clienții băncii trebuiau să efectueze minim 5 achitări cu cardul Mastercard de la Moldindconbank, indiferent de sumă, în magazine sau online la comercianții din RM şi/sau străinătate.

Marele premiu - un abonament în valoare de 16 000 lei pentru călătoriile cu iTaxi, a revenit fericitului câștigător Pavel Birca.

Alți 5 norocoși  s-au ales cu câte un laptop Lenovo, potrivit pentru toate nevoile: Vadim Netudihata, Alexandru Slavenschi, Olga Mardari, Olga Mateescu, Cristina Sevciuc.

Încă 250 de câștigători s-au bucurat de certificate în sumă de 400 lei fiecare, care pot fi valorificate în rețeaua de librării “Librarius”.

Clienții norocoși cu mare bucurie și-au împărtășit emoțiile și au asigurat că în continuare vor efectua achitări cu cardul Mastercard de la Moldindconbank.

Reamintim că promoția s-a desfășurat în perioada 25.08.2021-30.09.2021 pe parcursul a 5 etape.

Dorești și tu un cadou de la Moldindconbank? Vino în oficiile băncii și optează pentru un card de plată, iar noi vom continua să te surprindem cu campanii frumoase.

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71