News archive

Moldindconbank awarded in the contest "The best entrepreneur of UTA Gagauzia - 2018"

19.08.2019

Pe data de 16 august 2019 în cadrul evenimentului festiv organizat de către Comitetul executiv al UTA Găgăuzia - „Cel mai bun antreprenor al UTA Găgăuzia 2018” sucursala Moldindconbank din or. Comrat a fost desemnată pentru prima dată cu premiu special şi diplomă „Pentru dezvoltarea strategică de succes și calitate înaltă a serviciilor bancare”.

La concurs au participat cca 100 de antreprenori din întreaga regiune UTA Găgăuzia, din diverse domenii de activitate economică, precum: agricultură, industrie, construcţii, telecomunicaţii, medicină, farmacie etc.

Evenimentul, desfăşurat anual se bucură de o mare notorietate în mediul de afaceri din regiune, iar scopul acestuia este promovarea rolului și locului antreprenoriatului în dezvoltarea socio-economică a autonomiei, popularizarea celor mai bune practici de afaceri, stimularea creșterii mediului de afaceri, creșterea imaginii antreprenorilor ş.a.

La eveniment a participat și bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, care a adus un mesaj de recunoştinţă şi sprijin comunităţii de afaceri din UTA Găgăuzia.

Titlul obţinut reconfirmă faptul că Moldindconbank este cea mai modernă și inovativă instituție bancară din regiunea UTA Găgăuzia, oferind clienților cea mai mare gamă de servicii și produse bancare, prin intermediul celor 10 unități teritoriale Moldindconbank care activează în regiune. 

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71