News archive

Results of the third stage of the „Win air tickets for your loved ones” promotion!

23.07.2018

Moldindconbank și Western Union au desemnat câștigătorul celei de-a treia etape a promoției „Moldindconbank și Western Union te premiază cu bilete de avion pentru tine și cei dragi”. Dna Veronica Toderici IDNP (***309) este un alt client norocos care va beneficia de un voucher pentru bilete de avion, în valoare de 500 dolari SUA.

Mai mult de 10 ani, dna Veronica efectuează remiteri de bani prin intermediul sucursalei din or. Cantemir. A ales Moldindconbank pentru rapiditatea şi calitatea deservirii oferită clienţilor de personalul Băncii.

Indiferent de destinația aleasă, Moldindconbank îi urează câștigătoarei o călătorie frumoasă și îi mulțumește pentru faptul că a ales să efectueze remiteri de bani prin sistemul Western Union în oficiile Moldindconbank

Extragerea câștigătorului a fost efectuată pe 6 iulie 2018 conform condiţiilor oficiale ale campaniei, la sediul organizatorului S.C. „Grupul Proiectelor Inteligente” SRL, în prezenţa notarului public şi a comisiei formată  din reprezentanţi ai organizatorului, băncilor comerciale şi clienţi.

Vă reamintim că promoția se desfășoară în perioada 1 aprilie – 31 iulie 2018, iar până la final a mai rămas o singură extragere.

Efectuați transferuri de bani (expediere sau primire) prin sistemul Western Union și puteţi câștiga unul din cele 5 vouchere pentru bilete de avion și alte premii garantate (disponibile în limita stocului).

Pentru mai multe detalii despre promoție consultaţi Regulamentul oficial sau accesați pagina promoţiei.

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71