News archive

A Moldindconbank client won tickets to the 2018 UEFA Champions League final!

23.05.2018

În perioada 20 martie – 10 mai 2018, Moldindconbank și Mastercard Worldwide au desfășurat promoția „Câștigă o călătorie la Finala UEFA Champions League 2018”, iar pentru a participa deținătorii de carduri Mastercard  au trebuit să achite cumpărăturile în magazine sau online în sumă de minim 50 lei.

Câștigătoarea marelui premiu este Elena Svistun din mun. Chișinău, care s-a ales cu un certificat pentru două persoane ce include:

  • 2 bilete la meciul final al Ligii Campionilor UEFA 2018, disputat între echipele Real Madrid C.F. și Liverpool FC în or. Kiev, pe Stadionul „Olimpiiskii”;
  • bilete la avion tur-retur;
  • cazare pe 3 zile în hotel de 4*.

Mai bine de 2 ani, Elena utilizează cardul salarial Mastercard de la Moldindconbank pentru a achita cumpărăturile, serviciile, dar și pentru a efectua transferuri P2P. Tranzacția cu noroc a fost efectuată pe Internet, Elena procurându-și un ceas. În momentul când a fost anunțată telefonic privind câștigul său, bucuria Elenei a fost de nedescris, ea și prietenul său fiind fani ai echipei spaniole Real Madrid.

În cadrul promoției au fost premiați și cei mai activi utilizatori ai cardurilor Mastercard, numărând 445 de clienți Moldindconbank care au câștigat chipiuri, fulare și hanorace marca Mastercard și UEFA Champions League.   

Organizarea promoției și extragerea câștigătorului, au avut loc conform regulamentului oficial.

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71