News archive

The big prize – an iPhone8 offered by Mastercard was won by a Moldindconbank client!

24.11.2017

În perioada 19 octombrie – 15 noiembrie 2017, toți deținătorii de carduri Mastercard s-au bucurat de una din cele mai „gustoase” promoții naționale: „Achită cu Mastercard la McDonald’s. Primește o porție de cartofi, câștigă un iPhone”.

Câştigătorul marelui premiu iPhone8, desemnat prin tragerea la sorți a devenit - Adrian Culai (Cf *****797), care a îndeplinit condițiile campaniei și a efectuat achitări cu cardul Mastercard de la Moldindconbank în sumă de minim 70 lei, în rețeaua McDonald’s Moldova.

Proaspătul posesor al smartphone-ului de ultimă generație, a mulțumit organizatorilor și ne-a împărtășit emoțiile de bucurie: „Nu am câștigat niciodată premii mari, în viață – tot ce am dobândit a fost prin muncă. Știam de această promoție, dar nu m-am gândit că pot câștiga! Merg uneori să iau o gustare la restaurantul McDonald's din centru și nici prin gând să-mi treacă că, achitând cu cardul pe 15 noiembrie, voi avea parte de o astfel de surpriză. Utilizez cardul Mastercard de la Moldindconbank mai bine de doi ani. Este foarte comod și îmi place că Banca îmi oferă posibilități unice, care mă ajută în soluționarea multor întrebări. Sunt convins că acesta va fi începutul unei perioade bune din viața mea.”

Organizarea promoției și determinarea câștigătorului a avut loc conform regulamentului oficial al campaniei.

Deții un card Mastercard emis de Moldindconbank? Urmărește toate promoțiile lansate de bancă pe pagina www.micb.md și intră în cursa pentru premii valoroase:

Dacă încă nu ești client Moldindconbank, te așteptăm cu drag în unul din oficiile noastre pentru a beneficia de cel mai sigur și comod instrument de plată – cardul Moldindconbank!

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71