News archive

Moldindconbank – partner of the International Badminton Championship in Moldova

03.07.2017

În perioada 30 iunie – 02 iulie 2017, Moldindconbank a contribuit în calitate de partener general la desfășurarea Campionatului de Badminton pentru amatori și veterani„Vara Chișinău - 2017”. Suntem alături de Federația de Badminton din Republica Moldova, de amatorii sportului și de cei care promovează un mod sănătos de viață.

Fie că este de performanță sau reprezintă un hobby, sportul, ar trebui să însemne un mod de viață pentru noi toți. Astfel, la ediția „Vara Chișinău - 2017” au fost prezenți cca 150 de participanți, care au promovat:

  • modul sănătos de viaţă în rândurile copiilor din toate categoriile de vârstă;
  • antrenarea tinerilor generaţii în practicarea probei de badminton;
  • evidențierea sportivilor cu perspectivă pe categorii de vârstă din R. Moldova;
  • perfecţionarea măiestriei sportive.

Moldindconbank și-a asumat ca responsabilitate principală grija sa pentru client, pentru afacerile și familia acestuia, tot la fel, prin susținerea sportului, promovează aceleași valori care ghidează zilnic fiecare decizie: seriozitate, angajament și corectitudine.

Nu mulți știu, dar badmintonul este de fapt un sport vechi. O versiune anterioară a fost jucată în Grecia antică cu sute de ani în urmă. Japonia a avut, de asemenea, propria versiune de badminton care se numea „Hanetsuki”, care a fost inventată în anii 1500. India, a avut propria varietate de badminton numită „Poon”, care a fost dezvoltată în anii 1700. În 1992 la Jocurile Olimpice de la Barcelona, badmintonul a devenit un sport olimpic. Astfel, suntem mândri că Moldindconbank face parte din echipa suporterilor Badmintonului din Republica Moldova.

Pentru mai multe detalii accesați aici: www.mbf.md

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71