News archive

Moldindconbank's accomplishments on the premium cards market have been awarded by Visa!

10.01.2017

Moldindconbank a încheiat încă un an cu succes, lansând un şir de produse şi soluţii inovative pe piaţa cardurilor bancare, performanţe înalt apreciate şi de către compania VISA cu diploma de „Cea mai dinamică creştere a cardurilor din categoria premium”.

Acest titlu este o dovadă a serviciilor de calitate înaltă, a produselor unice și performante lansate de Moldindconbank, care vine să certifice poziția de lider pe piața cardurilor bancare din Moldova.

Începând cu primul card Moldindconbank, emis pe 1 august 2001, am creat strategii pentru a oferi clienților produse și servicii personalizate orientate pe calitate și eficiență. Fidelitatea clienților noștri și dedicarea echipei Moldindconbank, au propulsat banca în fruntea sistemului bancar, deținând cota de circa 34% la capitolul carduri bancare puse în circulaţie în ţară.

În martie 2016, Moldindconbank a lansat cardul VISA Platinum, completându-și gama de produse cu un card din categoria premium cu privilegii exclusive. VISA Platinum este un produs special, destinat persoanelor selecte, care pun accent pe calitatea serviciilor prestate, apreciază timpul şi călătoresc frecvent în străinătate.

În prezent, utilizatorii cardurilor Moldindconbank au acces la cea mai dezvoltată rețea de 218 bancomate dintre care 44 de bancomate multifuncționale de tip Cash-In, peste 4.300 de POS-terminale (inclusiv 830 contactless) și peste 90 de parteneri în cadrul proiectului Discount Club. Prin intermediul cardurilor Moldindconbank clienții pot efectua transferuri, plăți pentru servicii și cumpărături prin Internet, la comercianți și prin Web-Banking, indiferent de zi sau oră.

Vă așteptăm în toate oficiile Moldindconbank, pentru a vă oferi cel mai sigur și comod instrument de platăcardul Moldindconbank.

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71