News archive

Achitările cu cardurile Moldindconbank aduc mereu surprize și cadouri!

15.11.2016

În perioada 15 august – 15 octombrie 2016, Moldindconbank a desfășurat o promoţie inedită promoția „Achită cu cardul salarial și câștigă”,  în scopul promovării achitărilor prin intermediul cardurilor salariale la comercianți, prin Internet şi prin sistemul de deservire la distanță Web-Banking.

La promoţie au participat angajaţii din cadrul a cinci cele mai mari proiecte salariale ale Băncii, care erau înscriși în concurs pentru fiecare plată efectuată cu cardul lor salarial.

Pentru fidelitate și participarea la promoție, Moldindconbank a oferit norocoșilor câștigători sute de premii de valoare printre care, certificate băneşti a câte 1000 lei, echipamente sportive, cadouri marca Moldindconbank, dar şi alte surprize plăcute pentru cei mai activi utilizatori ai cardurilor salariale.

„Suntem bucuroși că această campanie de încurajare a plăților cu cardul salarial, s-a finalizat cu succes. Fiecare utilizator a realizat prin propria experienţă că cardul bancar este cel mai comod, avantajos și sigur instrument de plată. Din dorința de a veni în întâmpinarea clienților noștri, am dezvoltat, o gamă variată de servicii electronice de deservire la distanță, pentru a le asigura accesul cât mai rapid și sigur la cele mai inovative platforme de plată. Acestea sunt lucrurile pe care clienții noștri le apreciază cel mai mult, în relația noastră de zi cu zi", a precizat Victor Domenti, Consilierul Președintelului Comitetului de conducere al Băncii.

Moldindconbank este lider pe piaţa cardurilor bancare din ţară cu peste 500 000 carduri puse în circulaţie, având cea mai mare reţea bancară de subdiviziuni teritoriale (194 oficii) şi cea mai modernă reţea de bancomate (217 unităţi), inclusiv 43 bancomate multifuncționale Cash-In. Performanțele înregistrate la capitolul cardurilor bancare au fost recunoscute de către experţii internaționali și pentru al doilea an consecutiv Moldindconbank a fost decernată cu titlul de „Cea mai inovativă Bancă din Moldova”.

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71