News archive

Results of the campaign „Get money - Win a car!” - September

10.10.2016

 

Conform tradiţiei de la începutul fiecărei etape, Moldindconbank a desemnat câştigătorii lunii septembrie (etapa a VII-a), în cadrul campaniei „Primeşti bani - Cîştigi automobil!” - ediţia 2016.

Extragerea s-a efectuat conform condiţiilor oficiale ale campaniei în prezenţa comisiei de organizare şi validare, compusă din notar public, clienţi şi reprezentanţi ai Băncii.

În urma tragerii la sorţi au fost desemnaţi următorii cîştigători:

Nume, prenume Filiala Premiul
Siminel Ariadna or. Șoldănești 1 000 lei
Timus Tatiana fil. Premium (mun. Chişinău) 1 000 lei
Guțu Natalia or. Anenii-Noi 1 000 lei
Neznaico Emilia or. Edineț 1 000 lei
Mahu Eugeniu fil. Mircea cel Bătrîn (mun. Chişinău) 1 000 lei
Balan Elena fil. Poșta Veche (mun. Chişinău) 1 000 lei
 Osanciuc Arina fil. Invest (mun. Chişinău) 1 000 lei
Plăcintă Tatiana or. Hâncești 1 000 lei
 Lungu Antonina or. Durlești 1 000 lei
Prodan Nadejda fil. Alecu Russo (mun. Chişinău) 1 000 lei

Până în prezent au fost finalizate şapte extrageri de premii, în cadrul Campaniei, iar doritorii de a câştiga unul din certificatele valorice de 1000 lei rămase, mai au la dispoziţie încă 3 trageri la sorţi.

La campanie pot participa toţi cei care vor expedia sau vor primi un transfer de bani (cel puţin 5000 lei sau echivalentul în valută) în perioada 01 martie – 31 decembrie 2016 prin orice sistem rapid sau sistemul SWIFT de la Moldindconbank.

Vă reamintim că Moldindconbank, a lansat în premieră pentru Moldova, serviciul Direct Transfer - noua soluţie la distanţă, prin intermediul căreia puteţi primi banii direct pe cardul sau depozitul personal deschis la Moldindconbank, indiferent unde vă aflaţi şi în orice timp al zilei.

A devenit deja o tradiţie pentru Moldindconbank să-şi răsplătească clienţii pentru fidelitate şi încrederea acordată în toţi anii de activitate, lucru fără de care ar fi fost imposibil progresul, stabilitatea şi succesul prin generaţii!

*Moldindconbank fiind lider pe ţară la capitolul transferuri băneşti de peste hotare oferă o gamă largă de 14 sisteme rapide, dintre care 3 sunt unidirecţionale şi pot fi găsite doar la Moldindconbank (Strada Italia, TrabexGrecia Transfer).

Vă aşteptăm cu drag în toate oficiile Moldindconbank.

Mai multe transferuri - mai multe şanse! Fii rapid cu Moldindconbank!

 

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71