News archive

Moldindconbank supports the International Congress "Sport. Olympism. Health."

05.10.2016

În perioada 5 – 8 octombrie 2016, Moldindconbank participă în calitate de partener la buna organizare și desfășurare a Congresului Științific Internațional, dedicat celei de-a 65-a aniversări a învățământului superior de cultură fizică, la care vor participa peste 500 de specialiști notorii, din țară și de peste hotare, savanți cu renume mondial și 10 campioni olimpici, care vor demonstra un Master Class la diverse probe de sport.

Cu această ocazie, Moldindconbank transmite cele mai sincere felicitări profesorilor, antrenorilor, sportivilor, savanților în domeniu, cât și tuturor celor, care de-a lungul anilor, și-au adus contribuția și au contribuit la promovarea sportului și a Mișcării Olimpice din Republica Moldova.

Ce leagă Sportul de Moldindconbank?

Sportul, indiferent de tipul practicat, este absolut indispensabil unei bune reușite zilnice, unei dezvoltări dinamice și prospere, atât ca personalitate, cât și în calitate de companie. „Secretul succesului constă în a vrea să câștigi”, Niccolo Machiavelli. În domeniul sportului Moldindconbank ar reprezenta un luptător hotărât să câștige prin excelență şi ambiţie.

Moldindconbank se implică permanent în susținerea și promovarea mai multor proiecte naționale, fapt care contribuie la educarea tinerei generații, în vederea formării și încurajării unor personalități în devenire. Banca va continua angajamentul asumat pentru dezvoltarea durabilă a comunității, implicându-se în continuare în proiecte și inițiative cu caracter sportiv, educațional și cultural.

 

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71