News archive

Attention Moldindconbank cardholders

22.08.2016

Stimați clienți,

Vă reamintim că începând cu 01.09.2016, activarea serviciului 3D-Secure va fi obligatorie pentru toți deținătorii de carduri de la Moldindconbank.

Activarea 3D-Secure se realizează în momentul efectuării tranzacţiei pe Internet prin identificarea suplimentară a deţinătorului de card utilizând  una din următoarele metode la alegere:

  • prin SMS – cu parola expediată printr-un mesaj, la numărul de telefon mobil înregistrat în baza de date a Băncii;
  • prin Mobile-Banking – cu parola generată în aplicaţia MICB Mobile-Banking, instalată pe telefonul mobil personal, doar după setarea prealabilă a Codului de acces;
  • prin ATM – utilizând una din parolele de unică folosinţă generate la bancomatele  Moldindconbank.

Înregistrarea sau actualizarea numărului de telefon mobil în baza de date a Băncii poate fi efectuată la distanţă prin activarea serviciului SMS-notificare sau apelând Serviciul Suport Carduri 022 54 89 40 (24/24).

Indiferent dacă aţi mai efectuat sau nu plăți în mediul online, Moldindconbank oferă acces gratuit la serviciul 3D-Secure, pentru ca să fiţi protejaţi de eventuale fraude prin utilizarea neautorizată a cardului Dvs. în cadrul tranzacțiilor online, oriunde în lume s-ar desfășura acestea.

Pentru detalii despre activarea serviciului, vă rugăm să consultați Ghidul pentru activarea serviciului 3D-Secure.

Informații adiționale despre serviciul 3D-Secure găsiți pe site-ul Moldindconbank www.micb.md sau apelând la Serviciul Suport Carduri +373 22 54 89 40 (disponibil 24/24).

Cu 3D-Secure plăţile prin Internet sunt în maximă siguranţă!

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71