News archive

Rezultatele etapei a V-a din cadrul campaniei „Primeşti bani - Cîştigi automobil!”

12.08.2016

 Pe data de 12 august 2016, în incinta sediului central al Moldindconbank (str. Armenească 38, mun. Chişinău) a avut loc desemnarea câştigătorilor etapei a V-a (luna iulie), în cadrul campaniei „Primeşti bani - Cîştigi automobil!” - ediţia 2016.

  
Extragerea s-a efectuat conform condiţiilor oficiale ale campaniei în prezenţa comisiei de organizare şi validare, compusă din notar public, clienţi şi reprezentanţi ai Băncii.

În urma tragerii la sorţi au fost desemnaţi următorii cîştigători:

Nume, prenume Filiala Premiul
Novojenea Elvira or. Bălţi 1 000 lei
Catan Valentina fil. Moscova (mun. Chişinău) 1 000 lei
 Belova Galina fil. Ştefan cel mare (mun. Chişinău) 1 000 lei
Popa Victor fil. Premium (mun. Chişinău) 1 000 lei
 Efros Andrei fil. Ştefan cel mare (mun. Chişinău) 1 000 lei
Rotar Liudmila or. Edineţ 1 000 lei
 Titcova Svetlana or. Ceadîr-Lunga 1 000 lei
 Trubnicova Aliona fil. Onest (mun. Chişinău) 1 000 lei
 Saveliev Alexei fil. Onest (mun. Chişinău) 1 000 lei
Demcenco Tatiana or. Bălţi 1 000 lei

Până în prezent au fost finalizate cinci extrageri de premii, în cadrul Campaniei, iar doritorii de a câştiga unul din certificatele valorice de 1000 lei rămase, mai au la dispoziţie încă 5 trageri la sorţi.

La campanie pot participa toţi cei care vor expedia sau vor primi un transfer de bani (cel puţin 5000 lei sau echivalentul în valută) în perioada 01 martie – 31 decembrie 2016 prin orice sistem rapid sau sistemul SWIFT de la Moldindconbank.

Vă reamintim că Moldindconbank, a lansat în premieră pentru Moldova, serviciul Direct Transfer - noua soluţie la distanţă, prin intermediul căreia puteţi primi banii direct pe cardul sau depozitul personal deschis la Moldindconbank, indiferent unde vă aflaţi şi în orice timp al zilei.

A devenit deja o tradiţie pentru Moldindconbank să-şi răsplătească clienţii pentru fidelitate şi încrederea acordată în toţi anii de activitate, lucru fără de care ar fi fost imposibil progresul, stabilitatea şi succesul prin generaţii!

*Moldindconbank fiind lider pe ţară la capitolul transferuri băneşti de peste hotare oferă o gamă largă de 14 sisteme rapide, dintre care 3 sunt unidirecţionale şi pot fi găsite doar la Moldindconbank (Strada Italia, TrabexGrecia Transfer).

Vă aşteptăm cu drag în toate oficiile Moldindconbank.

Mai multe transferuri - mai multe şanse! Fii rapid cu Moldindconbank!

 

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71