News archive

Moldindconbank clients who pay with MasterCard were rewarded for their loyalty!

20.06.2016

În cadrul etapei a VII-a de trageri la sorţi, deţinătorii cardurilor Moldindconbank s-au dovedit a fi cei mai norocoşi. Astfel, în toiul vacanţelor estivale, cei mai fideli clienţi Moldindconbank au fost premiaţi de către MasterCard cu câte o valiză pentru călătorii:

1. Elena Cotovici
2. Gheorghina Todorov

Ai vrea să ajungi într-o vacanţă de vis în Europa? MasterCard şi Moldindconbank îţi oferă această şansă. Achită în perioada 20 aprilie - 30 iunie 2016, în sumă de la 100 lei şi ai toate şansele să câştigi:

  • unul din cele 3 certificate în valoare de 50 000 lei pentru o călătorie în Europa, pentru 2 persoane;
  • una din cele 3 valize pe săptămână.

Tot ce trebuie să faceţi este să continuaţi să achitaţi serviciile şi produsele în reţelele comerciale sau în mediul online cu cardul MaterCard sau Maestro de la Moldindconbank!

Mai multe detalii în Regulamentul oficial al promoţiei “Să transformi cumpărăturile într-o călătorie de vis în Europa este DE NEPREŢUIT” sau pe site-ul băncii.

Ba mai mult, MasterCard şi Moldindconbank desfăşoară în exclusivitate şi promoţia "Fiţi mai aproape de campioni cu MasterCard de la Moldindconbank", care te aduce la unul din evenimentele fotbalistice majore ale Europei sau poţi câătiga unul din cele peste 600 de seturi de echipamente sportive.

Aducem sincere felicitări norocoşilor câştigători şi urăm mult success tuturor clienţilor Moldindconbank la următoarele trageri la sorţi!

 

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71