News archive

Moldindconbank announces the end of the campaign “Win a trip to Ferrari World by paying with MasterCard from Moldindconbank at Rompetrol”

08.02.2016

Сampania “Câștigă o călătorie la Ferrari World cu MasterCard de la Moldindconbank achitând la Rompetrol“, desfăşurată în perioada 20 octombrie 2015 – 20 ianuarie 2016, s-a încheiat cu succes.

Finisarea campaniei a culminat cu decernarea ultimelor certificate pentru 30 litri de combustibil de la Rompetrol şi a premiului mare – o călătorie pentru două persoane la Ferrari World. Fericitul norocos care va merge în Abu Dhabi, la cel mai mare parc tematic de distraсții din lume, a fost desemnat Constantin Burlacu.

Evenimentul de decernare al câștigătorilor a avut loc sâmbătă, pe data de 6 februarie 2016, în sediul central al Moldindconbank, situat pe str. Armenească 38.

Constantin Burlacu, câștigătorul marelui premiu, a  ținut să mulțumească organizatorilor pentru premiul neașteptat și a recunoscut că utilizează frecvent cardul bancar MasterCard de la Moldindconbank: „Pentru mine este o obișnuință să achit cu cardul bancar pentru cumpărături, o fac în fiecare zi, dar niciodată nu am bănuit că anume această operațiune banală îmi va purta noroc și mă va trimite în Abu Dhabi, la cel mare parc tematic de distracții din lume.”

Prezent la eveniment, Dl Leonid Talmaci, președintele Comitetului de conducere al Moldindconbank, a felicitat toți câștigătorii campaniei şi le-a mulţumit pentru încredere. Totodată au ținut să menționeze că campania “Câștigă o călătorie la Ferrari World cu MasterCard de la Moldindconbank achitând la Rompetrol“  a fost una foarte reuşită. “În plus, ne surprinde plăcut faptul că în sfârșit oamenii au încredere și utilizează cardul bancar ca pe un instrument modern și comod de plată”, a mai adăugat Președintele Moldindconbank.

 

La rândul său, D-nul Alexandru Andronic, Directorul Comercial al Rompetrol Moldova a menționat că campania s-a bucurat de o participare activă, iar „succesul promoției s-a datorat mecanismului ei simplu și transparent. Astfel oricine efectua o achitare cu cardul bancar MasterCard de la Moldindconbank, în stațiile de alimentare Rompetrol, devenea automat participant al acestei campanii”.

Alături de premiul mare, campania a adus reduceri garantate de 3% pentru toți cei care au achitat pentru calitatea combustibilului Rompetrol, cu cardurile Moldindconbank, iar alți 93 de norocoși s-au ales cu câte un certificat de 30 litri de combustibil.

Reamintim că campania “Câștigă o călătorie la Ferrari World cu MasterCard de la Moldindconbank achitând la Rompetrol“ s-a desfăşurat în perioada 20 octombrie 2015 - 20 ianuarie 2016 şi a avut ca scop încurajarea oamenilor de a utiliza cât mai intens cardul bancar ca instrument de plată.

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71