News archive

Campania „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank!” a luat sfârşit

26.01.2016

Campania „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank!”, desfăşurată pe  parcursul a 10 luni de zile,  a ajuns la final, cu succes.

Săptămâna trecută s-a încheiat cu ceremonia de premiere a ultimilor 4 norocoşi care s-au ales cu mult râvnitele premii puse în joc: o călătorie de vis pentru 2 persoane, un notebook elegant şi 2 telefoane mobile inteligente.

Catruc Luminiţa, câștigătoarea călătoriei a recunoscut că niciodată nu şi-a imaginat faptul că  un transfer de bani i-ar putea aduce un astfel de noroc - să poată merge într-o vacanţă, oriunde, fără griji şi fără să se gîndească la banii necesari.
La ceremonia finală de premiere, dl. Alexandru Sveriniuc, vice-preşedintele comitetului de conducere al BC ”Moldindconbank” S.A., a felicitat toţi câștigătorii campaniei şi le-a mulţumit pentru încredere şi participare.

„Mă bucur să anunţ că Campania   „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank” a fost una de succes şi a adus bucurie şi emoţii pozitive pentru oamenii simpli, din întreaga ţară,  care au câştigat premii semnificative doar pentru că au ales să facă un transfer de bani la Moldindconbank.  Mai mult decît atît, vreau să menţionez că scopul campaniei - cel de a oferi familiilor din Moldova cît mai multe clipe fericite, reunindu-le cu cei dragi, aflaţi peste hotare - a fost atins”, a punctat vice-preşedintele Moldindconbank.

Campania „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank” a oferit celor 10 mari norocoşi şansa unei revederi mult aşteptate cu cei dragi sau a unei călătorii turistice pentru 2 persoane în orice destinaţie.

În acelaşi timp, alţi 30 norocoşi, care au ales să facă un transfer de bani la Moldindconbank, în perioada promoţiei,  au primit 10 notebook-uri şi 20 de telefoane mobile, care le vor facilita comunicarea cu cei dragi.

Câștigătorii au mulţumit băncii pentru bucuria şi premiile neaşteptate cu care s-au ales, dar şi pentru faptul că Moldindconbank organizează foarte frecvent campanii ample, adresate publicului din întreaga ţară, oferind, în aşa fel, şi oamenilor din localităţile îndepărtate de capitală, şansa de a câștiga.

Campania „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank!” s-a desfăşurat în perioada 1 martie – 31 decembrie  2015 şi a inclus 10 etape de participare, fiecare din ele, finalizându-se cu câte o extragere de premii.

Link-urile cu rezultatele de la extragerele precedente ale campanii:

Cîştigătorii lunii MARTIE 2015
Cîştigătorii lunii APRILIE 2015
Cîştigătorii lunii MAI 2015
Cîştigătorii lunii IUNIE 2015
Cîştigătorii lunii IULIE 2015
Cîştigătorii lunii AUGUST 2015
Cîştigătorii lunii SEPTEMBRIE 2015
Cîştigătorii lunii OCTOMBRIE 2015
Cîştigătorii lunii NOIEMBRIE 2015
Cîştigătorii lunii DECEMBRIE 2015

 

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71