Căutare personalizată:

Cyber Security

Moldindconbank lansează inițiativa de prevenire și combatere a fraudelor ”Securitate bancară și antifraudă”, care are drept obiectiv educarea cetățenilor, indiferent de banca la care se deservesc, cu privire la pericolele la care sunt expuși.

Suntem convinși că limbajul securității financiare este universal, iar fiecare deținător de card bancar poate preveni o tentativă de fraudă, precum și să învețe oamenii dragi cum să se ferească de escroci.

Alexander Picker, președintele Moldindconbank:

Pentru Moldindconbank, siguranța banilor clienților noștri și a datelor personale ale acestora este primordială. Cetățenii au încredere în bancă și, respectiv, noi ne asumăm extrem de serios responsabilitatea de a-i proteja de orice fraudă, indiferent că este lansată în mediul online, prin telefon sau alt canal de comunicare. Moldindconbank acționează prin diverse sisteme complexe de monitorizare pentru identificarea și combaterea fraudelor, însă suntem convinși că informarea continuă este esențială. De aceea, am decis să lansăm o campanie amplă, prin care ne propunem să familiarizăm populația cu privire la noile tipuri de fraudă, metodele de protecție și cum să recunoască o tentativă de fraudă”.

Campania a debutat printr-un spot, care demonstrează că grija se învață de acasă și poate fi adresată oricui, indiferent de generație. În următoarele luni, banca va utiliza toate mijloacele de comunicare pentru a informa clienții. Totodată, ei pot oricând apela la sfaturi de protecție împotriva fraudelor, precum și afla informație utilă, bine structurată într-o pagină dedicată pe site-ul băncii.

Pentru a asigura siguranța clienților, Moldindconbank întreprinde mai multe măsuri de securitate, printre care codurile de autentificare a tranzacțiilor în mediul online, validarea plăților prin 3D secure, blocarea/deblocarea cardului prin aplicație, utilizarea softurilor moderne de aplicație etc. Toate aceste acțiuni și multe altele confirmă angajamentul băncii de a proteja clienții săi în mediul virtual. Totuși, e necesar ca fiecare să fie vigilent și să se gândească de două ori, pentru a nu deveni victimă într-o singură clipă.

Dacă ai suspiciune sau ești convins că ai fost contactat de escroci și ești client Moldindconbank, ia legătura cu noi la numărul 022 71 71 71.

Moldindconbank – mereu alături!


Phishingul – un ”sport” ilegal care te poate lăsa fără bani în cont. Cum să depistezi escrocii

Expert Moldindconbank: Moldova este atacată de escroci din țările vecine

REGULI DE BAZĂ: Cum să îți protejezi banii din cont de escrocii care te sună

Director regional Moldindconbank: Managerii deseori se autosesizează și conving clienții să nu efectueze transferuri dubioase

Președintele Moldindconbank: Aplicăm diverse sisteme de protecție a clienților

Expert Moldindconbank: Când suntem anunțați de fraudă, acționăm rapid ca să blocăm tranzacțiile

Recomandare privind protecția împotriva fraudei

Atenție! Nu accesa linkurile din emailurile dubioase

Atenție la fraude!