icon[551 kb]
Condiţiile de utilizare a serviciului Transfer P2P
icon[5081 kb]
Ghidul serviciilor bancare la distanţă
Căutare pe site:

Transfer P2P

.

Transfer P2P

Transfer P2P - este un serviciu de transfer online al banilor direct de pe cardul personal pe orice alt card bancar din lume (MasterCard şi VISA).

Pentru a trimite urgent o sumă bani direct la un card bancar nu mai este nevoie să Vă deplasați la oficiul băncii, puteţi utiliza serviciul „Transfer P2P” de pe orice calculator, smartphone sau bancomat Moldindconbank, este suficient să cunoaşteţi doar numărul de card la care doriţi să transferaţi banii.

„Transfer P2P” este disponibil pentru cardurile MasterCard emise de băncile din Moldova sau străinătate și pentru cardurile VISA emise de băncile din Moldova.


Avantaje:

  • Acces nelimitat prin Internet 24/24,
  • Posibilitate de a efectua transfer P2P prin mai multe canale disponibile:
  • Posibilitatea transferării banilor în orice valută la alegere: MDL / USD / EUR*,
  • Comod şi simplu în utilizare, necesar doar să cunoaşteţi numărul cardului la care doriţi să expediaţi bani,
  • Banii sunt transferaţi în regim real,
  • Siguranţă oferită de tehnologia 3D-Secure.

Important! În cazul efectuării transferului cu scopul donaţiei în favoarea beneficiarului, aveţi posibilitatea să transferați USD și EUR, în conformitate cu limitele stipulate în Tarifele și limitele referitoare la deservirea cardurilor bancare emise de alte bănci în rețeaua Moldindconbank

*Atenție! În cazul efectuării transferului în valută diferită decît cea a contului de card, mijloacele bănești depuse se vor converti automat la cursul comercial al Băncii stabilit pentru tranzacţiile cu cardurile bancare.Opţiunile serviciului Transfer P2P:


TRANSFER DE BANI ÎNTRE CARDURI: MICB → MICB TRANSFER DE BANI ÎNTRE CARDURI: MICB → RM TRANSFER DE BANI ÎNTRE CARDURI: MICB → CARD STRĂIN TRANSFER DE BANI ÎNTRE CARDURI: RM → MICB TRANSFER DE BANI ÎNTRE CARDURI: RM → RM TRANSFER DE BANI ÎNTRE CARDURI: RM → CARD STRĂIN TRANSFER DE BANI ÎNTRE CARDURI: MASTERCARD STRĂIN → MASTERCARD MICB TRANSFER DE BANI ÎNTRE CARDURI: MASTERCARD STRĂIN → MASTERCARD RM TRANSFER DE BANI ÎNTRE CARDURI: MASTERCARD STRĂIN → MASTERCARD STRĂIN