icon[7234 kb]
Ghid de utilizare Web-Banking
icon[526 kb]
Condiţiile de utilizare a serviciului Transfer P2P
Căutare pe site:

Transfer P2P

Cash-In P2P

Serviciul "Cash-In P2P" Vă oferă posibilitatea alimentării cardului cu numerar, direct la bancomatele Cash-In de la Moldindconbank. Serviciul este disponibil şi pentru cardurile emise de alte bănci din Moldova și din străinătate.

În cazuri urgente, cînd doriţi să efectuaţi o cumpărătură online şi nu dispuneţi de suficienţi bani pe card, dar dispuneți de mijloace bănești în numerar, nu mai sunteţi limitaţi de orarul de lucru al băncii - bancomatele „Cash-In” de la Moldindconbank sunt disponibile la orice oră!

Cu serviciul „P2P” puteţi efectua operaţiuni de schimb valutar direct la bancomat. Alimentînd cu EUR sau USD un cont deschis în MDL, banii vor fi convertiți automat în valuta contului de card, ceea ce Vă oferă posibilitatea să retrageți ulterior mijloacele bănești necesare în MDL.

Beneficii:

  • Alimentarea cardului cu numerar fără utilizarea cardului (Cardless);
  • Alimentarea poate fi efectuată în una din 3 valute la alegere: MDL, USD și EUR*;
  • Acces nelimitat 24/24;
  • Banii sunt accesibili instantaneu.

Cum alimentați cardul la bancomat?

  1. Introduceţi cardul VISA sau MasterCard în orice bancomat Moldindconbank pe care este indicat "CASH-IN";
  2. Culegeţi codul PIN;
  3. Alegeţi meniul Alimentare card;
  4. Introduceţi numerarul cu care doriți să alimentați cardul;
  5. Confirmaţi operaţiunea.

*Atenție! În cazul în care alimentați cardul cu valută diferită decît cea a contului de card, mijloacele bănești depuse se vor converti automat la cursul comercial al Băncii stabilit pentru tranzacţiile cu cardurile bancare.ALIMENTAREA CARDULUI MICB CU UTILIZAREA CARDULUI CASH-IN CARDLESS - ALIMENTAREA CARDULUI MICB FĂRĂ UTILIZAREA CARDULUI ALIMENTAREA CARDURILOR RM ȘI STRĂINE CU UTILIZAREA CARDULUI CASH-IN CARDLESS - ALIMENTAREA CARDURILOR RM ȘI STRĂINE FĂRĂ UTILIZAREA CARDULUI